Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

článek je naprosto mimo mísu, čekal jsem minimálně vyčíslení ukradeného majetku státu v dnešních cenách

0 0
možnosti
Foto

Navíc autor zcela opomíjí fakt, že jenom do roku 1968 za 17 let v n.p. Sport v Novém Městě na Moravě vyrobili třičtvrtě milionu lyží, jejichž vysokou kvalitu potvrzoval rozsáhlý export do severských států, i podíl dělníka F. Neumanna na tomto úspěchu.

Toto byl jeden ze stupínků k dnešnímu blahobytu. A těch si je nutno všímat.

1 0
možnosti
Foto

Pouze v Harvardských fondech se má nalézat majetek v hodnotě 20 miliard.

Národní důchod je vyjádřením efektivnosti výrobních činitelů. Je tedy dost jednoduché zjistit, jak ocenit výrobní fondy k 1,1. 1990 alespoň v korunách.

Zrovna teď pan Češka tvrdil, že do privatizace šel státní majetek v hodnotě 900 miliard.

0 0
možnosti
Foto

V první vlně Veké privatizace byla privatizován majetek v hodnotě cca. 300 mld. Kč a z toho cca 212 mld. Kčs připadlo na majetek akciových společností se sídlem na území ČR. Druhá vlna se uskutečnila až po rozdělení ČSFR, a to pouze v České republice. Byl v ní nabídnut majetek v účetní hodnotě asi 145 mld. Kč. Češka nemluvil právě teď ale před pěti dny a o hodnotě státního majetku nemluvil.

0 0
možnosti

Kolik vám je, že jste takový odborník?

1 0
možnosti

Stačí si přečíst tehdejší, díky odbornosti i kritické, recenze nebo dnešní diskuze pamětníků ;-)

Na věku potom nezáleží.

0 0
možnosti

Omylem jsem dal karmu , když jsem chtěl vysvětlení proč nic nebylo, když se vyrábělo na sklad? Z dnešního pohledu byli jmenované výrobky zastaralé- ale vejtřasky používá naše armáda dodnes-takže asi takový šunt to nebude. Avie na svou dobu byly taky slušné. A Tatry-v určitém směru dodnes nepřekonatelné. A Liazky-asi taky nebyly špatné, když se umisťovali na vedoucích místech Rallye Dakar.

0 0
možnosti

Jel jste nekdy s temi jmenovanyi vehikly? Zadny rozumny podnikatel by si nikdy neco takoveho nekoupil. A navic, ani jedna z tech vami jmenovanych znacek nemela nikde ve svete a ani doma to nejdulezitejsi, totiz solidni servis.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS